Інгредієнти для приготування баклажанів, запечених з овочами:
Баклажани свіжі — 3-4 штуки (середніх розмірів)
Ріпчасту цибулю — 3 цибулини
Морква — 2 штуки
Часник — 2-3 зубчики (на свій смак)
Свіжі помідори — 2 штуки
Кухонна сіль на свій розсуд
Чорний мелений перець на свій розсуд
Рослинна олія 150 мл
Зелень петрушки і кропу на свій розсуд
Приготування баклажанів, запечених з овочами.
Крок 1: Підготувати інгредієнти.
Баклажани купуємо свіжі, не пом'яті. ретельно Промиваємо під проточною водою і відрізаємо хвостик. Нарізаємо кружальцями завтовшки не більше 0,5 сантиметра.
Ставимо в глибоку миску, засипаємо сіллю, перемішуємо і відкладаємо в сторону. На 20 хвилин. Потім знову промиваємо холодною водою і викладаємо на рушник, щоб стекла вода і пішла гіркота.
Морква промиваємо і очищаємо від шкірки. Нарізаємо нетовстою соломкою.
Помідори вибираємо середні, промиваємо і опускаємо в окріп на час до 10 хвилин, щоб злізла шкурка. Після цього знімаємо її і ріжемо помідори кільцями.
...
Читати далі »