Головна » 2018 » Березень » 10
Інгредієнти для приготування баклажанів, запечених з овочами: Баклажани свіжі — 3-4 штуки (середніх розмірів) Ріпчасту цибулю — 3 цибулини Морква — 2 штуки Часник — 2-3 зубчики (на свій смак) Свіжі помідори — 2 штуки Кухонна сіль на свій розсуд Чорний мелений перець на свій розсуд Рослинна олія 150 мл Зелень петрушки і кропу на свій розсуд Приготування баклажанів, запечених з овочами. Крок 1: Підготувати інгредієнти. Баклажани купуємо свіжі, не пом'яті. ретельно Промиваємо під проточною водою і відрізаємо хвостик. Нарізаємо кружальцями завтовшки не більше 0,5 сантиметра. Ставимо в глибоку миску, засипаємо сіллю, перемішуємо і відкладаємо в сторону. На 20 хвилин. Потім знову промиваємо холодною водою і викладаємо на рушник, щоб стекла вода і пішла гіркота. Морква промиваємо і очищаємо від шкірки. Нарізаємо нетовстою соломкою. Помідори вибираємо середні, промиваємо і опускаємо в окріп на час до 10 хвилин, щоб злізла шкурка. Після цього знімаємо її і ріжемо помідори кільцями. ... Читати далі »
Категорія: Гарніри | Переглядів: 102 | Додав: dm123737 | Дата: 10.03.2018 | Коментарі (0)

Інгрідієнти: банан 2 шт. творог 400 грам яйце 2 шт. цукор 75 грам борошно 100 грам ванілін 1 чайна ложка масло вершкове 2 чайні ложки. Спосіб приготування: 1. Включаємо розігріватися духовку до 200 градусів. 2. У цей час банани (2-3 шт.) За допомогою блендера перетворюємо в пюре, або за допомогою терки натираємо. 3. Додаємо до бананів сир і добре розминаємо до однорідної консистенції. 4. Додаємо в тісто 2 яйця, ретельно перемішуємо. 5. Додаємо ванілін, цукор (75 гр.) - перемішуємо. 6. Додаємо борошно, просіяне через сито - 100 гр. 7. Змащуємо форму для випічки вершковим маслом (2 ч.л.) і викладаємо тісто у форму, ставимо в духовку на 30 хвилин. Виходить чарівна ніжна ароматна нетривіальна і загадкова запіканка :) Смачного!
Категорія: Випічка | Переглядів: 98 | Додав: dm123737 | Дата: 10.03.2018 | Коментарі (0)