Інгредієнти для приготування баклажанів, запечених з овочами:
Баклажани свіжі — 3-4 штуки (середніх розмірів)
Ріпчасту цибулю — 3 цибулини
Морква — 2 штуки
Часник — 2-3 зубчики (на свій смак)
Свіжі помідори — 2 штуки
Кухонна сіль на свій розсуд
Чорний мелений перець на свій розсуд
Рослинна олія 150 мл
Зелень петрушки і кропу на свій розсуд
Приготування баклажанів, запечених з овочами.
Крок 1: Підготувати інгредієнти.
Баклажани купуємо свіжі, не пом'яті. ретельно Промиваємо під проточною водою і відрізаємо хвостик. Нарізаємо кружальцями завтовшки не більше 0,5 сантиметра.
Ставимо в глибоку миску, засипаємо сіллю, перемішуємо і відкладаємо в сторону. На 20 хвилин. Потім знову промиваємо холодною водою і викладаємо на рушник, щоб стекла вода і пішла гіркота.
Морква промиваємо і очищаємо від шкірки. Нарізаємо нетовстою соломкою.
Помідори вибираємо середні, промиваємо і опускаємо в окріп на час до 10 хвилин, щоб злізла шкурка. Після цього знімаємо її і ріжемо помідори кільцями.
...
Читати далі »
Категорія:
Гарніри
|
Переглядів:
102
|
Додав:
dm123737
|
Дата:
10.03.2018
|
|
Інгрідієнти:
банан 2 шт.
творог 400 грам
яйце 2 шт.
цукор 75 грам
борошно 100 грам
ванілін 1 чайна ложка
масло вершкове 2 чайні ложки.
Спосіб приготування:
1. Включаємо розігріватися духовку до 200 градусів.
2. У цей час банани (2-3 шт.) За допомогою блендера перетворюємо в пюре, або за допомогою терки натираємо.
3. Додаємо до бананів сир і добре розминаємо до однорідної консистенції.
4. Додаємо в тісто 2 яйця, ретельно перемішуємо.
5. Додаємо ванілін, цукор (75 гр.) - перемішуємо.
6. Додаємо борошно, просіяне через сито - 100 гр.
7. Змащуємо форму для випічки вершковим маслом (2 ч.л.) і викладаємо тісто у форму, ставимо в духовку на 30 хвилин.
Виходить чарівна ніжна ароматна нетривіальна і загадкова запіканка :) Смачного!
| |